zaterdag 6 februari 2016

BUE 002: Masqueraden van A - of hoe het Carnaval van Aalst werd & wordt waargenomen door de ogen van een UtopiërHet Carnaval van Aalst, zoals dat een slordige tweehonderd jaar geleden waargenomen werd, en nu nog waargenomen wordt door de ogen van een Eutopiër. Want inderdaad lijkt het parallel universum Utopia - of Eutopia? - vanuit de vierde dimensie steeds nadrukkelijker binnen te breken in onze realiteit. Zal het Carnaval van Aalst in 2016 alle inductiepoorten wijdopen zetten, nu het 500 jaar geleden is dat Dirk Martens het boek van Thomas More op zijn drukpersen legde, en dit her en der wordt herdacht?
Een antwoord op deze en vele andere prangende vragen, wacht u wekelijks, een jaar lang, op de Podcast (E)Utopia, te volgen via:
http://www.eutopia.podomatic.com (met downloadbare MP3)
of Soundcloud: 
Masqueraden van A, of het Carnaval van Aalst gezien door de ogen van een Eutopiër, werd ons bezorgd via teksten die tot stand kwamen met "blackout channelings," door Patrick Bernauw. Wat de muzikale omkadering betreft, herkent u ongetwijfeld muziek van onder andere Camille Saint-Saëns (Danse Macabre).
Geen opmerkingen: