zaterdag 9 april 2016

BUE 011: Het Utopisch Museum - met gratis game app kindergedichten


Gratis Game App kindergedichten:

Deel 1 Podcast:Deel 2 Podcast:
Deel 3 Podcast:Het Utopisch Museum
is een artistiek jongerenproject, in een samenwerking tussen het Kunstonderwijs en de Poëziewerkgroep van Herzele, de klassen Literaire Creatie & Woord van de Academie voor Podiumkunsten van Aalst, en vzw de Scriptomanen met muziek van Fernand Bernauw (www.naami.be) en teksten van jeugdauteurs als Guy Didelez (www.guydidelez.be) en Patrick Bernauw (www.bernauw.com). Met hun kunstwerken, gedichten en liedjes rond het thema "utopische verzamelingen" kan er in de gratis game app van Ojoo (vr)olijk gespeeld worden!


Maar er is (nog) meer:

Verbeeldingsroute
vrijdag 15 april 19.30u


Een wandeling langsheen stukjes kakelverse beeldende kunst telkens opgefleurd met versgebakken proza en poëzie. Op vrijdagavond 15 april wordt de Verbeeldingsroute vrolijk geopend met een geanimeerde groepswandeling. De leerlingen van de afdeling Woord van de Academie gidsen u die avond graag langsheen de Herzeelse middenstanders die hun vitrine wilden lenen voor dit project. Ze brengen u bovendien telkens vol overgave de geselecteerde teksten.

Wie een avond mee wil wegdromen bij stukjes artistiek plezier, is omstreeks 19.30u welkom aan de Wattenfabriek (Solleveld 35, Herzele) waar de wandeling zal starten. Werken en poëzie van de Verbeeldingsroute blijven hierna nog tot 1 mei te bezichtigen in het centrum van Herzele.


Geen opmerkingen: