zaterdag 30 april 2016

BUE 014: Oudstrijder - een luisterspel monoloog van Matthias Roggen, door Patrick Bernauw

Oudstrijder
is een luisterspel monoloog geschreven door Matthias Roggen en gespeeld door Patrick Bernauw met muziek van www.naami.be. Het enige dat August nog wil, is niets doen. Een 
hele dag in de zetel bij het raam in het verre niets staren... Maar dan rukt Sofie, de dochter van zijn zus, hem uit zijn lethargie:

Waarom, o waarom heeft hij in godsnaam toegezegd, hij weet het zelf niet. Hij wil helemaal geen oorlogsslachtoffers herdenken. Hij is er verdomme zelf een, en dat is al erg genoeg. Toch heeft hij beslist om te gaan, hij weet niet waarom. Het waarom van de dingen... het is hem in die 70 jaar allemaal een beetje ontgaan. Hij houdt zich niet bezig met dergelijke zaken. Hij wil niets doen, niets denken en vooral niet voelen. God, wat is dat moeilijk.
In Berichten uit Utopia vindt u nog twee andere verhalen van Matthias: Eutopia en Gilles. Het boek is verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel Aalst en kan in elke online boekhandel besteld worden, zoals ook bij Bol.com: http://winkel.bol.com/winkel/utopia_boekhandel/0/0/product/9200000057873012

In de boekhandel kost het boek 20 euro, maar u kunt genieten van de vriendenprijs van 18 euro als u het komt ophalen op de boekvoorstelling-met-receptie van vrijdag 10 juni, om 20 uur, in het Stedelijk Museum ‘t Gasthuys, Oude Vismarkt 13 te Aalst. Wenst u het na de voorstelling maar voor eind juni met de post bij u thuis te ontvangen, dan kan dat ook nog, aan de prijs van 20 euro, verzendkosten inbegrepen.

Voorintekenen doet u door een mailtje te sturen naar boeken@teambuildings.eu met duidelijke vermelding van uw naam, postadres en telefoon of mobiel nummer. En door 18 of 20 euro over te schrijven op het rekeningnummer van uitgeverij vzw de Scriptomanen:
IBAN: BE 43 001693620101.

Zodra u een mailtje hebt gestuurd en de betaling hebt gedaan, reserveren wij voor u een exemplaar. U zult op uw mailtje ook een automatisch antwoord ontvangen dat de voorintekening bevestigt. Let wel, deze wordt pas van kracht als de betaling is gebeurd vóór 21 mei 2016. Graag ook melden of u het boek al dan niet komt ophalen op de boekvoorstelling van 10 juni.Geen opmerkingen: