woensdag 31 januari 2018

Meet Me In Utopia!


De afdeling literaire creatie van de Academie voor Podiumkunsten Aalst verzamelt zoals gewoonlijk op woensdagavond. Al enige tijd worden cursisten en docent bestookt door merkwaardige boodschappen van Dirk/Dierick Martens, in Aalst beter bekend als "de Zwette Maan". Een en ander heeft te maken met het gebouw Utopia dat in Aalst verrijst, en waar de Academie vanaf juni 2018 zal gaan samenwonen met de bibliotheek. 

Tot dusver communiceerde de Zwette Maan vanuit de vierde dimensie voornamelijk via email... en door het op slinkse wijze bezorgen van "dummies" (boeken met blanco pagina's) waarin soms iets en soms niets geschreven staat... Maar nu gaat de Zwette Maan een stap verder, zo ontdekken Patrick Bernauw en drie leden van het Literaire Creatief Collectief de Zwette Maan in het lokaal in CC De Werf, waar zij samenkomen.


En dus trekt de Zwette Maan naar Utopia... Patrick Bernauw filmde de expeditie van Nele Bruynooghe, Wannes De Craene, Glenn Govaert en Yoline Van De Keere. Maar toen hij de filmpjes op Youtube plaatste, bleek Dierick Martens ook zijn kanaal gehacked te hebben... met een boodschap voor ene Thomas... More?Volg onze avonturen in de vierde dimensie van Utopisch Aalst ook 


En hier vind je eerdereGeen opmerkingen: